Joburi ciudate de dinainte de celebritate

mm

Inainte sa defileze pe covorul rosu spre delirul fanilor si inainte sa fie bogati si faimosi, actorii au avut si ei joburi, dar nu joburi uzuale, ci dintre cele mai ciudate. Daca Megan Fox se imbraca in banana si Whoopi Golberg era operator la o linie fierbinte, imaginati-va ce facea Brad Pitt…

Vestea buna este ca au reusit, vestea mai putin buna este ca trecutul iese intotdeauna la iveala 🙂

Rod Stewart sapa morminte

Inainte sa cante pe scena, Rod a sapat morminte. A ales acest job in scop therapeutic, incercand sa scape de frica de moarte de care suferea inca din copilarie.

In biografia sa povesteste ca, adolescent fiind, a crezut ca cu cat se apropie mai mult de moarte, cu atat va scapa de aceasta frica. 

Christopher Walken era dresor de lei

La 15 ani s-a alaturat unui circ calator si a inceput lucrul ca dresor de lei. Este modest cu privire la vechile vremuri, spunand ca leul Sheba era destul de batran si era mai mult ca un caine.

Sylvester Stallone curate custile leilor

Nu stiu sigur cine a avut mai multe batai de cap, Walken care dresa un leu lenes sau Stallone care curate dupa el. In paralel cu slujba de la Gradina Zoologica Stallone se chinuia sa reuseasca in actorie. 

Jon Hamm era scenograf pentru filmele pentru adulti

Inainte sa fie in fata camerei pentru serialul “Mad Men”, Hamm a fost in spatele acesteia si nu oricum, ci in postura de scenograf. Declara ca platourile decorate de el erau pentru filme soft si ca era o metoda buna sa castige niste bani.

“La urma urmei trebuia sa mut mobile in preajma unor oameni transpirati si goi. N-a fost o slujba grozava, dar banii au fost utili. Trebuia sa reusesc, voiam sa fiu actor”, declara Hamm.

Whoopi Golberg machia cadavre si intretinea conversatii erotice la telefon

Dupa ce a obtinut diploma de cosmeticiana, actrita a inceput sa machieze cadavre. Seful ei i-a facut o farsa de bun venit prefacandu-se mort, ca mai apoi sa-i faca din mana. “E cel mai nasol lucru care ti se poate intampla aici si n-o sa se intample”, i-a zis. “Deci n-ai de ce sa fii speriata”. Intr-o emisiune a mai declarat ca are o voce cunoscuta pentru ca era operator de telefonie erotica si ca avea destui bani in tinerete… 

Hugh Jackaman era clovn la petreceri

Caracterul amuzant al actorului il transforma in candidatul perfect pentru un clovn, la un pret de aproximativ 50 $.ora. “Iubesc sa ma fac de ras”, spune acesta. “Am trait timp de trei ani datorita unui job de clovn la petrecerile pentru copii. Eram Coco Clovnul si nu aveam niciun moment de magie, imi amintesc cand un copil de 6 ani a spus ca sunt groaznic, ca nu am niciun truc si… avea dreptate.”

Patrick Dempsey a lucrat ca jongler profesionist

Cu mult inainte sa ajunga respectabilul neurochirurg din “Anatomia lui Grey” a jonglat pentru bani. Ls 15 ani a participat la un concurs international, dar a obtinut locul II. Primul fiind obtinut de un copil de 8 ani, Anthony Gatto, care a batut numeroase recorduri si face parte din celebra trupa Cirque du Soleil. Nici Dempesey n-a ajuns rau 🙂

 

Matthew McConaughey facea curat in cotetul gainilor

Pe vremea cand locuia in Australia, datorita unui program studentesc, a castigat bani facand curat in cotetul gainilor. Al doilea job era de spalator de vase. Si totusi, nu regreta slujbele avute in timpul calatoriilor sale, spunand ca genul asta de amintiri sunt cele care raman.

Brad Pitt a fost mascta-pui si sofer de limuzina 

Inainte sa fie un icon al cinematografiei, Pitt a fost nimic mai mult decat un… pui. Primul job a fost la localul “Puiul Nebun” (El Pollo Loco) si trebuia sa atraga clienti in restaurant, imbracat in pui. Probabil ar fi avut mai multe sanse fara costum…

In timp ce se chinuia sa devina actor, a fost soferul unor fete care se ocupau cu streptease-ul “Trebuia sa le duc la petreceri si evenimente, sa iau banii dupa spectacol, sa pun muzica si sa prind hainele fetelor”, declara pentru revista People.

Channing Tatum a fost stripper

In aceeasi sfera, dar cu personaje diferite… Nu stiu daca ati vazut “Magic Mike”, dar este un film cu Tatum in rolul principal, care pe timp de zi e antreprenor si noaptea face striptease. Poate istoria sa in domeniu l-a si ajutat sa obtina rolul. Dupa lansarea filmului fostii colegi de trupa l-au acuzat ca le-a furat miscarile… si ce miscari…

Megan Fox

Pentru a atrage clientii intr-un shop cu smoothie-uri de fruce, Fox se imbraca in banana. Actrita-model a recunoscut ca asta a fost singurul job "adevarat" pe care l-a avut.

Exemplele de mai sus nu fac decat sa ne confirme ca daca iti doresti ceva cu adevara, indiferent de sacrificii si riscuri, ajungi sa-l obtii.

 

Succes!

Roxana Andrei
Content Manger
roxana.andrei@lugera.ro
Sursa

WhatsApp Logo