Check-in la jobul perfect cu Mihaela-Bianca Stoian

 In
Mă numesc Stoian Mihaela-Bianca, stundentă anul I la Academia de Studii Economice, facultatea FABBV, specializarea finanţe-bănci şi  domeniul în care aş vrea să lucrez este cel bancar.
Deşi nu am avut încă primul job ca orice student abia la început visez să lucrez în domeniul care mă fascinează şi care m-ar face să-mi dedic tot timpul profesiei, astfel încât să dau check in pe facebook. Un job idel nu există, idealul este ceva la care tindem, iar daca ar fi posibil să-l atingem, nimic nu ar mai avea farmerc, am avea o viaţa scurtă şi plictisitoare. Totuşi idealul  ne ajută să ne dezvoltăm pe noi înşine, să căpătam calităţile de care noi avem nevoie pentru a atinge performanţele jobului dorit.
Consider că un job bun care te caracterizează nu îl vei găsi din prima încercare, poate nici din a doua, dar acest lucru nu trebuie să te descurajeze, ci din contră să-ţi hrănească ambiţia pentru reuşită. Din punctul meu de vedere trebuie sa pui multă pasiune în ceea ce îţi place şi să nu lucrezi doar pentru a fi împlinit financiar, pentru că un job înseamnă mult mai mult de atât. De exemplu, e important să existe un mediu atrăgator pentru a fi eficient.  Locul de muncă  ideal e cel care îmbină tehnologia cu placutul, unde colegii sunt okay sau  şeful te înţelege. Noi trebuie să învăţăm  tot timpul lucruri noi  pentru a ne atinge obiectivele.
Părerea mea este că o parte din fericire vine şi de la locul de muncă, din păcate majoritatea munceşte pentru nevoia de bani, nu din plăcere, sunt puţini oameni care se la şfârşitul zilei sunt mulţumiţi de ceea ce au facut. Cei mai mulţi au o viaţă monotonă şi acceptă neplăcerile, fară ca să faca ceva în schimb pentru a-şi schimba starea de spirit.Nevoia de bani ne-a făcut să uităm de noi şi de adevărata noastră plăcere de a munci, de jobul ideal, astfel am ajuns sa lucram în domenii care nu ne plac şi să creăm un deficit.
În concluzie, neexistand un job perfect noi ne putem mula pe un anumit tip de job în care putem execela. Fii tu, nu uita de principiile tale şi vei reuşi în tot ceea ce ţi-ai propus!
 
Mihaela-Bianca Stoian 
WhatsApp Logo