Check-in la jobul perfect cu Georgiana Iordache

 In

În contextul actual al unei societăţi informaţionale, economia se bazează pe cunoaştere şi ajută la dezvoltarea continuă a domeniului economic şi financiar. Aceasta este aria în care mi-am dorit să găsesc un job perfect. Dorința mea de a-mi forma o carieră în acest domeniu m-a determinat să aleg Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, din cadrul Academiei de Studii Economice. În prezent sunt anul II și în nicio clipă nu am regretat alegerea făcută.

După părerea mea, job-ul perfect ar trebui definit „a doua casă” deoarece ar trebui să fie un loc unde găsești confort, siguranță, dar și oameni dragi. Pot spune că eu am avut parte de toate aceste lucruri atunci când am decis să dobândesc puțină experiență profesională, în perioada vacanței de vară. Astfel, la compania la care am lucrat, am găsit oameni onești, de încredere și pasionați de ceea ce făceau, o echipă bine consolidată din punct de vedere afectiv, dar și profesional.

Mulți oameni spun că nu există un job perfect, dar eu pot infirma acest lucru.

Un job poate fi perfect dacă noi, oamenii, știm ce vrem de la viață. Dacă mergi la serviciu doar din obligație, și nu din plăcere, la scurt timp vei constata că nu mai vrei să faci asta și îl cataloghezi ca o povara. De altfel, vei vedea că nici tu, ca persoană, nu te vei simți bine și nu vei da randamentul necesar acelui job. În fond, nu îți aduce niciun beneficiu moral, ci doar unul material, ceea ce nu este deloc bine.

Un lucru este cert: dacă ai un job perfect, sigur vei dori să împărtășesti și celorlalți experiența ta minunată și sigur îți vei da check in pe rețelele de socializare.

Georgiana Iordache

WhatsApp Logo