Check-in la job-ul perfect cu Irina Cazacu

 In

Job-ul perfect,dupa parerea mea nu exista. Job-ul, ti-l faci tu perfect si acesta difera de la o persoana la alta. Fiecare are idealurile sale. Unii viseaza sa ajunga profesori,invatatori, meditatori si de aceea job-ul perfect este in prezenta tinerilor si a copiilor. Altii doresc sa fie arheologi, geologi etc. iar pt ei job-ul perfect este in natura,descoperind si analizand. Pentru unii job-ul perfect este la birou iar pentru altii in calatorii. Lista ar putea continua la nesfarsit depinde doar de aspiratiile fiecaruia dintre noi.

Eu ma regasesc in categoria celor pt care job-ul perfect este intr-un birou, pentru ca am studiat in domeniul economic si mi-a placut ceea ce am facut: sa completez documente, sa lucrez cu numere si sa fac proiecte. E un domeniu pe care l-am indragit de la bun inceput, pe care am ales sa il studiez in continuare si in care mi-as dori sa lucrez.

 Alegand domeniul care iti place si care ti se potriveste, iti poti crea job-ul perfect. Locul unde te duci cu drag, locul unde intalnesti oameni dragi,cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda ,locul unde muncesti cu drag si locul in care te simti mandru sa dai check-in.

Irina Cazacu

 

WhatsApp Logo