Cum te trezesti intr-o buna dimineata o persoana matinala

mm

 

Daca nu ai stat prea mult pe ganduri si ai dat click imediat ce ai vazut titlul acestui articol probabil ca deja ai ajuns la capatul rabdarii si ai in portofoliu multe incercari esuate la trezirea devreme.

Asa ca, nu o sa prelungesc intro-ul acesta foarte mult si trec direct la reteta. Iata asadar cum te poti transforma brusc intr-o persoana matinala:

1.      Pune alarma la distanta, cat sa fii nevoit sa te ridici din pat inca de la primul sunet ascutit. Ba mai mult, daca pentru a scapa de sunetul patrunzator e nevoie si sa rezolvi o problema complexa de matematica, cu atat mai mari sansele tale de a te trezi. (PS: Metoda este testata!)

2.      Daca nu te poti ridica brusc din pat… orice ai face, nu te aseza la loc in pozitie de mai dorm un pic. Si, daca iti este chiar imposibil sa te ridici si sa alergi spre baie, propuneti 5-10 minute de meditatie, tu si cu tine… Incearca insa orice alta pozitie decat culcat.

3.      Pastreaza la indemana niste bomboane cu menta… Te vor ajuta cu siguranta sa te trezesti mai repede.

4.      Nu-ti petrece dimineata cautand hainele pentru birou. Pregateste-le din timp si tine-te tare! Nu te razgandi!

Iar pentru a avea energie intreaga zi, iti recomand sa continui ritualul de trezire cu un mic dejun pe masura. Gasesti aici cateva alimente care te vor ajuta, cu siguranta.

Bafta multa si nu ezita sa ne spui cum ti-a iesit!

Monica Dona

PR Manager

 

WhatsApp Logo