Ce citim anul urmator? The Right Kind of Crazy

mm

 

The Right Kind of Crazy, o poveste adevarata despre lucrul in echipa, lidership si inovatie.

Va amintiti cu siguranta filmuletul despre aterizarea navetei Curiosity pe Marte in 2012.

Cum e sa coordonezi o astfel de echipa, cum gestionezi angajatii dificili, cat de mare este presiunea si cum faci ca lucrurile sa evolueze firesc spre succes, sunt intrebari la care Adam Stelzner, inginer la Jet Propulsion Laboratory raspunde intr-o maniera extrem de personala. The Right Kind of Crazy este in acelasi timp despre cele “7 minute de teroare” din rutina de aterizare, dar si despre cei 10 ani de munca, toate eforturile de a coordona si conduce echipa din spatele acestei aterizari spre succes.

Putine sunt organizatiile care reusesc sa rezolve atat de multe probleme ca cei din cadrul Jet Propulsion Laboratory NASA si, probabil ca si mai putini sunt cei care se confrunta atat de des si atat de mult cu acestea ca Adam Stelzner.

Stelzer nu este un inginer obisnuit. Drumul sau catre lidership este si el fascinant. Copilul unor parinti non-conformisti, la randul sau un temerar, Stelzer a fost un impatimit al mountain biking-ului atat de feroce incat nu s-a lasat impiedicat de niciuna dintre cele 32 de fracturi pe care le-a suferit. A renuntat la scoala pentru a lucra intr-un magazine de produse bio si pentru a canta intr-un band. Si-a reluat studiile in sistem de norma partiala dupa ce, interesat fiind de miscarea stelelor, a descoperit ca este deosebit de bun la matematica si fizica. Dupa ce si-a luat in cele din urma doctoratul, s-a ascuns in laboratoarele Nasa unde singura masura care conteaza este masura succesului.

The Right Kind of Crazy este despre cum sa construiesti echipe eficiente, cum sa iti mentii entuziasmul in sarcinile pe termen lung, despre cum sa rezolvi problemele incredibil de complexe si este pentru oricine are ca obiectiv excelenta.

Monica Dona

PR Manager

matinalanu imi pasa
WhatsApp Logo