Am avut un 2015 extraordinar!

mm

 

Ianuarie – Un an nou minunat începe cu 4000 de angajați temporari care și-au găsit un loc de muncă în Lugera – The People Republic!

Februarie –Departamentul nostru de Payroll atinge o cifră record de fluturași procesați într-o singură lună: 20.000!

Martie – Se înregistrează cifre istorice în Republica noastră! Comunitatea de bărbați ajunge la 12%! Și continuă să crească!

Aprilie – Programul Lugera Talentship este declarant câștigător la secțiunea Recrutare și Selecție în cadru Galei de Excelență HR Club!

Mai – Peste 48000 de CV-uri sunt înregistrate în TalentBase!  

Iunie – Înghețata merită o Sărbătoare Națională! Nu doar o inventăm însă nu ratăm oportunitatea de a o sărbători!

ice cream day Lugera

Iulie – Suntem nominalizati Campioni Naționali în cadrul European Business Awards… despre care vom povesti mai multe din ianuarie 2016!

August – Recrutăm, recrutăm, recrutăm o nouă și minunată echipă de Consultanți de Recrutare! O nouă abordare, strategii noi, oameni minunați, super energie!

Septembrie – 12.000 de candidați și-au căutat luna aceasta un job prin platforma noastră online Jobex! Lansăm rezultatele Studiului privind Fluctația și Absenteismul Angajaților pe primele două trimestre ale anului!

Octombrie – Mai bine de 7000 de angajați temporari lucrează în Republica Lugera!

Noiembrie – Ne place Crăciunul, de aceea îl sărbătorim mai devreme… de data aceasta în stilul clasic al unui western!

Decembrie –Tragem linie și îi alegem pe cei mai buni în promovarea pentru Bursa Lugera!

2016 este extrem de aproape…. Ne pregătim pentru un nou an extraordinar, în care vom sărbători 15 ani de Lugera România și 20 de ani de Lugera Group. 

bursa
WhatsApp Logo