5 CV-uri interactive care te pot inspira

mm

Bine ai venit in viitor!

Acesti candidati si-au pus talentul in aplicare si au creat niste CV-uri interactive remarcabile.

Fie ca esti fan social media, fie ca nu este un canal de comunicare pe gustul tau, ar trebui sa-l ai in vedere pentru promovarea ta, mai ales ca recruiterii isi muta atentia si acolo (vezi Linkedin), asa ca iti recomandam sa fii prezent.

Intre timp, poate esti inspirat de munca celor cinci magnifici de mai jos:

Emily Turner este fondatoarea agentiei de comunicare digitala 100and40 si este cunoscuta pentru pagina neoficiala de Twitter a Mrs John Lewis Snowman. Dupa ce a observant ca John Lewis nu s-a bucurat de popularitate si in mediul online, Turner a decis sa faca acest cont pentru a trimite cateva glumite lui Lewis. Dar lucrurile au escaladat rapid si s-a trezit la conducerea unui cont twitter cu peste 250 mii followers.

Reclamele Jonh Lewis aici.

 

 

Pune-ti CV-ul pe Pinterest!

Mark Johnson si-a facut un CV pe Pinterest pentru a cuceri o mare agentie de publicitate. Departamentul de HR al companiei a marturisit ca n-a mai vazut asa ceva. Patru board-uri contin infographics-uri si detalii despre proiectele importante. Este vizual, interactiv si antrenant. 

In acest slideshow Mark ofera detalii utile despre realizarea CV-ului si povesteste cum a mers la un interviu fara nicio hartie.

Pune-ti mustata pe Youtube

Matthew Epstein a creat un super video, incercand sa atraga atentia companiei Google. Matthew are calitati actoricesti si este extrem de carismatic si amuzant, constient fiind de aceste calitati, a decis sa faca un filmulet. CV-ul video a devenit viral si a primit 80 de invitatii la interviuri de la companiile care l-au vazut pe internet. 

Daca i-a convins pe cei de la Google, vezi in filmul de mai jos!

Un manifest impotriva CV-urilor 

David Crandall a realizat un manifest anti-CV. Ii spune inceputul unei schimbari necesare. Una dintre capacitatile pe care le veti gasi in slide share-ul de mai jos este vederea sa x-ray, care impreuna cu telepatia sigur fac din David un candidat de top 🙂

Crandall viseaza sa devina vocea unui brand cu care sa-si uneasca super puterile. 

Fa un joc din CV-ul tau 

Si ultima gaselnita in materie de CV-uri interactive apartine lui Robby Leonardi, un designer extrem de creativ, care si-a pus laolalta skill-urile si a reusit sa impresioneze internetul.

Este interactiv, arata ca un joc si face furori. Il puteti vedea aici

Spor la lucru!

Roxana Andrei, Content Manager
roxana.andrei@lugera.ro

Sursa: communicateskills.com

WhatsApp Logo